SLUTA OROA DIG. TRYGGEL HÅLLER ETT ÖGA ÅT DIG.

Om vi har turen att bli gamla så visar statistiken att risken för att råka illa ut ökar. Dramatiskt!

Folkhälsoinstitutet har konstaterat att varje dag så avlider 3 seniorer till följd av en fallolycka. Varje dag! 

Tryggel ger dig och alla andra som har gamlingar som de älskar ett verktyg för att, utan att ringa och störa, kolla att livet går sin gilla gång. Alla har vi ju våra morgonrutiner, likaväl som vad som är viktigt för att dagen ska avslutas på ett trevligt och bekvämt sätt.

De flesta rutiner inbegriper elektriska apparater av något slag; vatten- eller kaffebryggare, utebelysning, TV, eller sänglampa. Du nickar säkert och tänker, "Jag vet exakt vilka vanor de har." Och det är just dessa vanor som kan ge dig en ledtråd på att allt är okej hemma hos din mamma eller pappa. 

Allt bygger på tre väggkontakter som du sätter mellan apparaterna och vägguttaget. De kommunicerar med en centralenhet i hemmet som alltid är uppkopplad mot nätet och vår server. Skulle någon avvikelse i föräldrarnas rutiner dyka upp så skickar vi ett SMS till dig. Du kan själv välja om du vill ha en ständig övervakning med dagliga kontroller eller om vi ska kolla av veckovis.

Berättade vi att du kan göra installationen helt själv på 10 minuter? Eller att det bara kostar 200 kronor i månaden, inklusive all hårdvara och internet? Så koppla av och låt Tryggel hjälpa dig att visa omtanke. Det är busenkelt!

Web Statistics