Som Har en äldre släkting.

Som vill veta att allting är okej.

Som inte alltid kan vara på plats.

wallplug.gif

Om något eller några av ovanstående problem berör dig, kanske Tryggel är rätt för dig.

Vi hjälper dig att ta hand om far- och mor-föräldrarna! Med Tryggel kan du som anhörigvårdare slappna av med säkerheten att någon håller koll åt dig.


Hur använder jag Tryggel?

Ett problem som många familjer brottas med idag är att ta hand om sina äldre familjemedlemmar. Nu för tiden lever vi betydligt längre, och i många fall innebär detta att vi behöver allt mer hjälp med åren. Det är inte alltid så lätt att som anhörig veta hur situationen ser ut i hemmet, och kommunikationen med hemtjänst eller vårdgivare kan ofta vara dålig eller helt enkelt obefintlig. Med Tryggel kan du enkelt få veta att allting är okej, och om det skulle hända något i hemmet kan du snabbt agera.


Koppla in Tryggel till kaffe- eller vattenkokare

Vi har testat Tryggel-tjänsten med hundratals människor. I nästan alla fall räcker det med att koppla in Tryggel till kaffe- och/eller vattenkokare för att se att personen påbörjat sin dag. En enkel koll på morgonen betyder att du slipper känna dig orolig över att personen inte har vaknat eller kunnat ta sig upp. 


Koppla in Tryggel till TV eller nöjeselektronik

I vissa fall har vi sett att man vill veta hur aktiviteten ser ut i hemmet, framförallt på kvällen. Då kan det vara bra att koppla in Tryggel till TV eller annan nöjeselektronik som t.ex. dator eller laptop. I de här fall kan vi bland annat se förbrukningsmönster, vilket innebär att om förbrukningen ser ovanlig ut i systemet, kan det betyda att något har hänt i hemmet. Vi har också kunnat visa att genom att koppla in dessa apparater kan vi se att personen gått till sängs.


Koppla in Tryggel till nattlampa

Den tjänst som vårdgivarorganisationer säljer som alternativ till nattillsyn är den så kallade "Trygghetskameran". Med denna tjänst kan man t.ex. se om personen gått och lagt sig vid ett särskilt tillfälle, och eventuellt om personen stiger upp på natten. Med Tryggel kan du enkelt veta att allt är okej, och du slipper installera en obekväm kamera i rummet. Du får endast meddelanden om det händer något, så klart!


Vill du ha mer information om Tryggel, eller är du intresserad av att börja använda Tryggel redan nu? Prenumerera på vårt Nyhetsbrev, eller kontakta oss!

Namn *
Namn
Web Statistics